Menu Sluiten

Fotoboek online ontwerpen

Foto’s maken doen we allemaal en dat is natuurlijk hartstikke leuk. Maar wat is er nou leuker om van al je gemaakte foto’s een mooi album te maken. Je fotoboek online ontwerpen en vervolgens bestellen. Maak mooie albums van je vakanties, bruiloft, pas geboren baby of verjaardagen.
Hieronder een overzicht van de populairste websites.

fotoboek online ontwerpen screenshot albelli.nl

Albelli.nl

De site die de meeste mensen wel kennen. Eenvoudig een album maken en handig te selecteren op formaat en prijs.


fotoboek online ontwerpen screenshot hetfotoalbum.nl

HetFotoalbum.nl

Een website die misschien niet iedereen kent, maar zeker de moeite waard is. Scherpe prijzen en veel keus in boeken. Je kan hier al een fotoboek ontwerpen en bestellen vanaf 10 euro en een fotoalbum zelf al vanaf 4 euro. Software werkt eenvoudig en prijzen de staan duidelijk vermeld.


 fotoboek online ontwerpen screenshot webprint.nl

Webprint.nl

Mooie fotoboeken voor een scherpe prijs. Regelmatig kortingscodes voor extra korting. Tevens een goede en snelle fotoservice voor het afdrukken van al je foto’s in klein of groot formaat. Voor het geval je zelf een mooi album wilt maken of als je je aller mooiste foto’s in een lijst wilt hebben.


fotoboek online ontwerpen screenshot fotoalbumshop.nl

Fotoalbumshop.nl

Grote keus albums, van basic tot heel luxe.


fotoboek online ontwerpen screenshot hema.nl

Hema.nl

Veel soorten en maten. Het grootste boek heeft hier een afmeting van 45 x 30 cm.


fotoboek online ontwerpen screenshot pixum.nl

Pixum.nl

Prettige site met veel keus. Je kan eenvoudig je fotoboek online ontwerpen met de online editor, de gratis software of de gratis app (beschikbaar voor zowel apple als android gebruikers).


fotoboek online ontwerpen screenshot kruidvat.nl

Kruitvat.nl

Veel soorten albums voor een goede prijs.


fotoboek online ontwerpen screenshot cewe-fotoboek.nl

Cewe-fotoboek.nl

Grote en bekende site. Actief in maar liefst 20 landen. De service die bijvoorbeeld Bol.com of AH.nl en andere supermarkten gebruiken. Je fotoboek online ontwerpen en bestellen de je ook op deze site eenvoudig zelf.


Er zijn natuurlijk nog meer sites te vinden waar je een fotoalbum kunt maken, maar dit zijn wel een beetje de populairste en grootste die er momenteel zijn. Prijzen kunnen soms best verschillen per site. Kijk en vergelijk en lees de reviews om de juiste keus te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *