Menu Sluiten

Goedkope vliegtickets vinden

Een duidelijk overzicht om je vliegtickets te vinden op internet. Goedkope vliegtickets vinden doe je tegenwoordig eenvoudig gewoon op internet. Kijk en vergelijk en bespaar zo veel geld. Zorg altijd (als het mogelijk is) dat je flexibel bent in vertrek data en keus van luchthaven voor vertrek. Een dag eerder of later vertrekken kan je zomaar 100 euro of meer schelen. Je moet er wat tijd in steken natuurlijk, maar is dan ook wel een beetje de sport om de beste deal te scoren. Boek vroeg, soms een half jaar van te voren om de beste aanbiedingen te vinden. Laatste dag boeken kan zorgen voor een top aanbieding, maar ook voor een grote teleurstelling. Vaak is het ook voordeliger om een vlucht met een tussenstop te boeken. Als je daar geen problemen mee hebt, kan je ook hier weer geld besparen.

goedkope vliegtickets vinden screenshot tix.nl
Tix.nl

TIX vergelijkt vluchten van met dan 1000 luchtvaartmaatschappijen. Dit is een erg populaire site en niet voor niets door het Nederlandse publiek verkozen tot populairste en beste website voor vliegtickets. Ook eenvoudig betalen met iDEAL.


goedkope vliegtickets vinden screenshot cheaptickets.nl

Cheaptickets.nl

Een goede start als het gaat om goedkope vliegtickets vinden. Een duidelijke site voor online prijsvergelijking van tickets naar ruim 9000 steden.


 

goedkope vliegtickets vinden screenshot vliegtickets.nl
Vliegtickets.nl

Één van de grootste webwinkels voor vliegtickets in Nederland. Zij verkopen alle vliegtickets, ook die van lowcostmaatschappijen, van en naar wereldwijde bestemmingen.


goedkope vliegtickets vinden screenshot vliegwinkel.nl
Vliegwinkel.nl

Hierkunt u per bestemming en luchthaven van vertrek alle maatschappijen inclusief low-cost airlines en ticketprijzen in één oogopslag vergelijken en reserveren. Daarnaast heeft u de keuze uit meer dan 72.000 hotels in 100 landen en uit het wereldwijde aanbod van de grote autoverhuurorganisaties.


goedkope vliegtickets vinden screenshot vliegtarieven.nl
Vliegtarieven.nl

Één van de grootste webwinkels voor vliegtickets in Nederland. Zij verkopen alle vliegtickets, ook die van lowcostmaatschappijen, van en naar wereldwijde bestemmingen.


goedkope vliegtickets vinden screenshot budgetair.nl
Budgetair.nl

Een overzichtelijk site met een handige zoekfunctie voor tickets binnen en buiten europa. Tevens eenvoudig wereldwijd een hotel te boeken.


goedkope vliegtickets vinden screenshot skyscanner.nl
Skyscanner.nl

Vergelijkt razendsnel miljoenen vluchten van meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites en vindt goedkope vliegtickets voor u.


Hoop dat het ergens op een site een beetje gelukt is met goedkope vliegtickets vinden. Begin op tijd en heb geduld met zoeken en vergelijken. Let er op dat zeker bij budget maatschappijen er een toeslag komt als je een koffer meeneemt als ruimbagage. Ook is er altijd een maximale afmeting voor handbagage. Deze afmeting en het maximale gewicht is per maatschappij verschillend, dus lees voor vertrek goed de regels om extra kosten bij het inchecken te voorkomen. Regels over hardbagage wat betreft vloeistoffen vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *