Menu Sluiten

Single wintersport vakanties

Hier een duidelijk overzicht met sites voor single wintersport vakanties die als doel hebben met een leuke groep singles of als éénoudergezin op wintersport vakantie te gaan. Er zijn in Nederland nog nooit zoveel singles geweest dan de afgelopen jaren. Daar is natuurlijk niks mis mee, maar soms heb je gewoon even niemand om op wintersport te gaan. Je kent het wel, jij kan wel, maar vrienden kunnen weer net niet die ene week. Of  je vrienden hebben al andere plannen, geen zin of simpelweg geen geld. Dan is het ideaal om met een leuke groep onbekenden richting de sneeuw te gaan. Of je nu net begint met skiën / snowboarden of dat je al jaren ervaring hebt geen probleem, alles is mogelijk. En het is natuurlijk altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen. En omdat het allemaal gelijkgestemde mensen zijn zal je het altijd wel goed kunnen vinden met de meeste van de groep. Veel mensen denken dat single vakanties een soort date vakanties zijn, maar dit is zeker niet zo. Natuurlijk ontstaan er wel eens relaties tijdens zo’n trip, maar is zeker niet de insteek. Alvast een fijne vakantie!

single wintersport vakanties screenshot estivant.nl
Estivant.nl

Dit is wel één van de bekendste sites op dit gebied.  De site is onderverdeeld in twee gedeeltes, namelijk “éénouder vakanties” en “single vakanties”. Gezellig met een groep gelijkgestemde op naar de sneeuw! Een ontspannen sfeer, nieuwe mensen leren kennen en alles word makkelijk voor je geregeld. En toch nog helemaal vrij in wat je wilt doen. Je kan lange dagen op de vele kilometers pistes maken, maar kan ook een dagje rust nemen en naar bijvoorbeeld de sauna gaan of lekker wandelen en genieten van de omgeving. Ook après-skiën hoort er voor sommige echt bij, maar mocht je hier niets mee hebben dan is er ook niks aan de hand. Je kan ook mee gaan om een avondje te rodelen of iets anders wat dan beter bij je past.


single wintersport vakanties screenshot cirkel.nl
Cirkel.nl

De single wintersport vakanties van Cirkel zijn ingedeeld in verschillende leeftijdscategorieën namelijk: 25-45 jaar, 35-55 jaar en 45+. Je hebt de keus uit verschillende accommodaties. Van goed tot luxe, voor elk budget verblijf je op de mooiste bestemmingen. Zowel singles als éénoudergezinnen.


single wintersport vakanties screenshot mambo.nl
Mambo.nl

Hier ben je overdag lekker actief bezig en ’s avonds is er tijd voor gezellig eten, uitgaan en bijvoorbeeld rodelen. Deze wintersport reis gaat dit jaar naar Oostenrijk. (Kaprun en Saalbach) De gebieden zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Leeftijdscategorieën: 17-25 en 20-35 jaar.


single wintersport vakanties screenshot crusj.com

Crusj.nl

Wintersport tijdens Kerst en Oud & Nieuw in Pamporovo, dit is één van de populairste wintersportgebieden van Bulgarije. Leeftijdscategorie: 25-45 jaar, HBO(+)


single wintersport vakanties screenshot one2gethertravel.nl
One2gethertravel.nl

Dé specialist voor zorgeloze vakanties voor singles, éénouder gezinnen en alleenstaanden 60+ Veel verschillende single wintersport vakanties en vakanties voor éénouder gezinnen. Ga lekker genieten in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Tsjechië, Italië of Zweden!


single wintersport vakanties screenshot villavibes.nl
Villavibes.nl

Groepsreizen voor hoger opgeleide singles. Leeftijdscategorieën: 25-39, 30-45, 35-49, 40-55 jaar.


single wintersport vakanties screenshot dynamicholland.nl
DynamicHolland.nl

Een reis met Dynamic Holland staat voor een ongedwongen wintersportvakantie met een leuke groep singles en alleengaanden en een heleboel gezelligheid.


single wintersport vakanties screenshot singlesnow.nl
SingleSnow.nl

SingleSnow organiseert single wintersport vakanties voor sneeuw liefhebbers van 25 jaar en ouder. Mensen die hier boeken zijn gemiddeld tussen de 25 en 49 jaar oud, maar ook wanneer je ouder bent ben je van harte welkom. Hun gasten voelen zich aangetrokken tot het actieve en ongedwongen karakter van hun reizen.


single wintersport vakanties screenshot nosun.nl
Nosun.nl

Met noSun ervaar je de meerwaarde van actieve groepsreizen. Je reist in groepen van circa 8 personen. Er gaat natuurlijk niets boven het samen kunnen delen van je reisavontuur! Mooie actieve reizen naar Lapland en Zweden. Niet om te skiën, maar wel om heerlijk actief bezig te zijn met een leuke groep mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *