Menu Sluiten

Weekendje kerstshoppen 2015

Hier een overzicht met alle populaire aanbieders van kerstreizen en voordelige hotel aanbiedingen voor een heerlijk weekendje kerstshoppen in binnen of buitenland. Of je nu naar Maastricht, Londen of Düsseldorf wilt, voor iedereen is er wel wat te vinden. Je kan kiezen voor een geheel verzorgde busreis of kan natuurlijk zelf een hotel boeken in de gewenste stad en alles zelf gaan ontdekken!

ShareFactory.nl-peterlanghout.nl-kerstreis

Peterlanghout.nl

Keus uit meer dan 50 kerstreizen naar alle bekende steden met grote kerstmarkten. Ga lekker een weekendje naar Düsseldorf of bezoek eens het mooie Praag of Wenen. Genieten van de sfeer en de warme glühwein.


ShareFactory.nl-effeweg.nl-kerst

Effeweg.nl

Bezoek een één van de wereldsteden zoals Londen, Parijs, Berlijn, Praag, Boedepast of Wenen in de sfeervolle kerstperiode. Alle kerstreizen op deze site zijn inclusief ontbijt, hotelovernachting(en), vervoer per luxe touringcar en reisleiding.


ShareFactory.nl-dejongintra.nl-kerst

DeJongIntra.nl

Een ruime keus uit kerstreizen naar ruim 35 steden in diverse landen. Je kunt reizen per auto, riviercruiseschip, trein of vliegtuig.


ShareFactory.nl-kras.nl-kerst

Kras.nl

Groot aanbod aan bus/kerstreizen.


ShareFactory.nl-oad.nl-kerst

Oad.nl

Een overzicht van kerstreizen.


ShareFactory.nl-hotelspecials.nl-kerst

HotelSpecials.nl

Boek eenvoudig een hotel in de buurt van een kerstmarkt in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk of Luxemburg. Altijd veel aanbiedingen te vinden. Lekker weg met je eigen planning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *